EVENIMENTE / CURSURI

In acesta pagina public cursuri organizate, calendarul cursurilor si evenimente busines
— proiectate si implementate de SMALL & SMART BUSINESS – „Inspiratie Pentru Afaceri” — ori de COLABORATORI sau de parteneri de afaceri.

Vezi mai jos:

Este util sa vezi si continutul paginii CONCURS

 

Dacă doreşti să primeşti pe email articole din acelaşi domeniu ori domenii complementare şi / sau conexe trimite un email la contact@cezariulian.ro cu subiectul „EVENIMENTE” ori „CURSURI” sau alt subiect de interes pentru tine! . Te poţi dezabona oricând trimiţând un email cu textul „DEZABONARE” la subiect.

 


EVENIMENTE BUSINESS

 • Chess Club For Smart Lawyers;
 • Campionatul Corporate de Sah;

CCFSL

“Chess Club For Smart Lowyers” – dezvoltare aptitudini-abilitati business

 • Un serviciu Poweres by www.cezariulian.ro – “Inspiratie Pentru Afaceri”

Participanti:

 • 6-10 abonati Juristi. Optional: si / sau top management business

Program de functionare:

 • Joia, saptamana 1 si 3 din fiecare luna, ora 18:00 – 21:00;

Activitati:

 • Masa rotunda moderata de Consultant – Aptitudini si abilitati business ½ ora – 1 ora – saptamana 1;
 • Masa rotunda moderata de Consultant – Mixul de marketing ½ ora – 1 ora – saptamana 3;
 • Modul instruire sah debutanti – Maestru Maestru al Șahului, antrenor FIDE, licențiat Federația Mondială de Șah din 2016 – 50 min – saptamana 1;
 • Modul instruire sah nivel mediu – Maestru Maestru al Șahului, antrenor FIDE, licențiat Federația Mondială de Șah din 2016 – 50 min – saptamana 1
 • Minicompetitie de sah – saptamana 1;
 • Club de sah – saptamana 3;

Pret:

Abonament lunar ……… lei / luna          TOP-PAGE

 

 


CURSURI:
INSTITUTUL ARBITRAL ROMAN

Programul de cursuri de arbitraj organizate de Institutul Arbitral Român este structurat pe trei module și este adresat tuturor profesioniștilor actuali sau viitori ai dreptului dar și celor care vor să afle mai multe despre arbitraj ca modalitate de soluționare a disputelor. Programul este construit pornind de la Regulile de procedură arbitrală ale Camerei de Comerț și Industrie a României, Regulile de procedură arbitrală ale Camerelor Județene, de la dispozițiile relevante ale Codului de procedură civilă dar și de la regulile de procedură ale unor forumuri de arbitraj internațional sau cele propuse prin instrumente internaționale de reglementare a arbitrajului instituționalizat sau ad-hoc.

Taxa de participare la Modulul I este de 1.750 Lei (1.250 Lei, în cazul înregistrării cu două luni înainte datei programate pentru începerea modulului), Taxa de participare la Modului II este de 3.000 Lei (2.500 Lei, în cazul înregistrării cu două luni înainte datei programate pentru începerea modulului) și Taxa de participare la Modului III este de 4.500 Lei (4.000 Lei, în cazul înregistrării cu două luni înainte datei programate pentru începerea modulului).


CURS INIȚIERE CONTENT MARKETING          TOP-PAGE

PARTICIPANȚI

Destinat Responsabililor cu activitatea de marketing din agențiile de publicitate, din tipografii, din firmele de producție publicitară, de branding, de webdesign șamd de nivel mediu, precum și debutanților în domeniu, cursul oferă instrumente testate de content marketing și oportunitatea de a lucra efectiv pe exemple concrete, cu beneficiul real de a testa idei și abordări noi, dar mai ales șansa de a observa cum se vede proiectul tău din perspectiva celorlalți.

Alt segment de participanți vizat de acest Training se compune din Resposabili marketing, Manageri, Antreprenori din diverse alte industrii, companii de nivel mediu, care doresc să înteleagă mai bine cum funcționează marketingul online, indiferent dacă optează să dezvolte activitațile intern ori apelează la surse externe.

O întelegere mai buna a proceselor, lucrând efectiv la propriul proiect alături de specialiști din alte domenii și din publicitate, este o premisă importantă pentru o creștere semnificativă a impactului activitații de marketing online în mediul oporațional specific domeniului de activitate.

OPORTUNITĂȚI BUSINESS

În activitatea de promovare a acestui Training și în activitățile de marketing direct vom căuta cu stăruința să formăm grupe din reprezentanții unor domenii cât mai diverse alături de cursanți diîn publicitate.

Fiecare secțiune de curs va face trimitere și la tehnici și metode de stimulare a creativității și inovării (abordarea din persective noi a temelor în lucru), ceea ce anticipăm că va genera între participanți oportunitatea de a lucra în comun și în viitor la diverse proiecte.

PREZENTAREA CURSULUI

Cu toții facem content marketing.
Într-o mare de conținut online, de la imagini, articole, videoclipuri și reclame, cum te diferențiezi și îți creezi o comunitate?
„Secretul” este unul singur: ai nevoie de o strategie pe termen lung. Creația de conținut este un proces complex și de durată, care implică resurse atât interne cât și externe companiei tale. De aceea, indiferent că lucrezi cu agenții, freelanceri, vivre.ro influenceri sau cu echipa internă de marketing, trebuie ca în primul rând tu, în calitate de CEO sau Project Manager, să înțelegi cum funcționează procesele de content marketing și mediul online.

De aceea, avem plăcerea să te invităm la cursul de inițiere în Content Marketing susținut de Cătălin Ionașcu.
Indiferent că lucrezi în marketing, PR, branding, web design sau că ești antreprenor, cu siguranță ai foarte multe idei și timp limitat să le încerci pe toate.
La acest curs, vei afla cum să pui bazele unei strategii de content marketing pe termen lung și să gestionezi relația cu ceilalți creatori de conținut pe care îi vei angaja de-a lungul timpului.

AGENDA CURSULUI          TOP-PAGE
Locatia: Bucuresti

Ziua 1: Sâmbăta 06.07.2019
Interval orar: 10:00 – 17:30
Program sesiuni:

 • Introducere în content marketing. Ne cunoaștem mai bine și discutăm despre aplicabilitatea content marketing-ului în cadrul companiilor fiecărui participant. Vom discuta, pe rând, fiecare caz individual, primind feedback și recomandări din partea celorlalți cursanți.
 • Planul de Content Marketing. Vom discuta despre etapele de lucru în content marketing, de la stabilirea scopului până la definirea unei strategii clare, cu obiective și tactici pentru atingerea acestora. Va fi o sesiune practică, în care se va lucra individual.
 • Interesele și nevoile publicului țintă. Vom face o analiză a audienței potențialilor clienți ai fiecărui cursant, cu stabilirea celor mai importante mesaje și canale de comunicare dedicate acestora.
 • SEO și Content Marketing. Discutăm despre intersecția dintre SEO și crearea de conținut. Vom enumera cele mai importante elemente SEO și cum alegem canalele de comunicare pentru a crește vizibilitatea propriului website / blog. Partea practică a sesiunii va consta în stabilirea principalelor cuvinte cheie pentru afacerile participanților, în concordanță cu publicul țintă și domeniul de activitate.
 • Reguli de SEO în Content Writing. Discutăm despre cum se realizează optimizarea unui text, de la cuvintele cheie principale, până la introducerea acestora în text și respectarea regulilor impuse de motoarele de căutare. Partea practică va consta în optimizarea unui articol de blog.

Ziua 2: Duminica 07.07.2019
Interval orar: 10:00 – 16:30
Program sesiuni:

 • Auditul de conținut. Vom stabili care sunt pașii realizării unui audit de conținut și vom efectua împreună un audit de conținut pentru unul din website-urile participanților. Partea practică va consta în efectuarea câte unui audit de conținut de către fiecare participant pentru propriul website / sau un website dat ca exemplu.
 • Planul editorial. În baza informațiilor stabilite în ziua anterioară, vom defini un plan de conținut pentru blog / vlog și social media (Facebook, Instagram) pentru fiecare participant.
 • ABC în Copywriting. Vom discuta despre câteva tehnici de copywriting pentru creația de conținut persuasiv, atât pentru website cât și pentru campanii de promovare, cu exemple și studii de caz.
 • Întrebări în urma cursului, prezentarea suportului de curs și oferirea de diplome.

DESPRE TRAINER

Cătălin Ionașcu este fondatorul agenției Romanian Copywriter, trainer acreditat și specialist în creare de conținut cu experiență de peste 7 ani. Portofoliul lui Cătălin cuprinde peste 300 de companii românești și internaționale și peste 700 de ore de training în domenii precum marketing online, copywriting și content writing.

PRET – INSCRIERE          TOP-PAGE

Numărul maxim de locuri este de 10.
Cursul are o proporție de 60% aplicații practice. De aceea, recomandăm ca fiecare participant să vină cu un laptop.

Mai sunt 6 locuri libere !

Pretul cursului este de 820 lei / persoana.
Pentru rezervarea unui loc la acest curs se plateste un avans de 90 lei. Apoi se completeaza formularul de rezervare participare la curs, mai jos. Diferenta se achita cu 3 zile inainte de data cursului.

Beneficiar plata avans:
IULIAN SMALL & SMART BUSINESS SRL
CUI 35350726
J40/15541/2015
Bucuresti, sector 2, Str. Toamnei nr. 127
Cont RO95BTRLRONCRT0486945901
BANCA TRANSILVANIA SUCURSALA VICTORIA

Avansul nu se restituie pentru cei care rezerva un loc si renunta la participare.