Cum sa iti faci pagina de Facebook pentru Business mai atractiva

 

În întreaga lume existau peste 1,94 miliarde utilizatori lunari activi pe Facebook în martie 2017, ceea ce reprezintă o creștere de 18% față de anul precedent. (Sursa: Facebook 5/3/17) Ce înseamnă asta pentru dvs.: În cazul în care ați avut îndoieli persistente, statistic, Facebook este prea mare pentru a fi ignorat.

Cum îţi poate Facebook influenţa afacerea?

O strategie bine pusă la punct şi o pagină Facebook de business construită corect îţi pot aduce avantaje deosebite:

  • Expunere crescută faţă de numeroşi potenţiali clienţi
  • Posibilitatea de a atrage atenţia asupra unor noi produse sau servicii
  • Cheltuieli reduse de marketing, reclame prietenoase cu bugetul
  • Targetarea unui anumit segment de clienţi (în funcţie de vârstă, sex, regiune, etc)
  • Construirea loialităţii în jurul brand-ului

Strategii Complexe de Utilizare Facebook pentu Afaceri

CREAZĂ EVENIMENT/ CREATE AN EVENT

Vă permite să promovaţi cu uşurinţă evenimente şi să urmăriţi participanţii; de asemenea de fiecare dată când cineva se înscrie la event întreagă sa list de prieteni vede acest lucru, asigurându-se astfel o expunere sporită. Se pot oferi detalii despre eveniment, ataşa un website sau adresă, oferi bilete, etc.

RECLAME LOCALIZATE

Această opţiune vă permite să vizaţi persoane dintr-o anumită zonă. Utilizaţi anunţurile direcţionate în funcţie de criterii geografice pentru a vă promovă marca în regiunile de interes sau utilizaţi anunţurile în combinaţie cu un landing page (pe website-ul companiei) pentru a colecta potenţialii clienţi.

 

PROMOVAREA CONŢINUTULUI

Scopul final este un client, nu un LIKE. Dacă distribuiţi în mod regulat postări pe Facebook care direcţionează traficul către alte site-uri decât al dvs., este posibil să pierdeţi potenţialii clienţi în favoarea competiţiei. Nu pierdeţi ocazia de a crea şi de a vă distribui propriul conţinut, de calitate, care să încânte publicul şi vă ajute să îi convertiţi în potenţiali clienţi.

ANALIZAREA AUDIENŢEI ŞI POSTULUI

Utilizaţi funcţia Facebook Insights din pagina de afaceri pentru a vedea numeroase informaţii despre impactul postărilor dumneavoastră, dacă/şi cum interacţionează publicul cu ele, care sunt cele mai populare, etc.

LIVE VIDEO

Opţiunea de Live pe Facebook este relativ nouă dar foarte populară. Acest nou instrument are atât de multe aplicaţii practice încât cerul este limita în ceea ce priveşte manieră în care vă puteţi promova. În primul rând este un excelent mod de a le oferi clienţilor o „faţă” pentru afacerea dumneavoastră, de a crea o identitate şi de a permite interacţiunea rapidă.

Strategii Simple de Promovare Paginia Facebook pentu Afaceri

Pentru a veni în ajutorul celor ce încă nu au decoperit o reţeta care să funcţioneze pentru pagină de facebook a afacerii am realizat un scurt video cu câteva sfaturi simple şi utile despre cum să îi conferi atractivitate sporită:

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi! Vă rugăm să ne împărtăşiţi experienţele şi provocările pe care le- aţi întâmpinat cu pagină dumneavoastră de Facebook şi putem încerca să găsim o strategie care să vă ajute să obţineţi impactul dorit. Puteţi ajuta şi alte persoane dând share acestui articol pe orice reţea de socializare preferaţi! Dacă doriţi să fiţi informat şi cu postări viitoare, vă invităm să vă incrieti la newsletter!

Detalii: bizilive.ro

Share: