INFORMATII UTILE AFACERI

LINK-URI UTILE: Informatii utile pentru afaceri. 

I. Entitati de utilitate publica / de interes general:

II. Media / publicatii online


Misiune
Institutul Arbitral Român s-a născut din dorința și practica consensului, în acest interval istoric, în care interconectivitatea a devenit o relație ireversibilă, ”producând” cetățeni mai cosmopoliți, mai toleranți și mai pregătiți pentru compromis. Viitorul nu poate fi decât al consensului, căci, practica consensului dilată și devine condiție sine qua-non a realizării globalizării. Consensul generează solidaritate!    

D E S C O P E R A  TOP PAGE 


Standardizarea este o activitate specifică desfăşurată de un organism recunoscut şi potrivit unor principii stabilite, prin care se elaborează standarde sau alte documente de standardizare.
Standardizarea este organizată la nivel naţional prin organismul naţional de standardizare ASRO. La nivel european (regional) funcţionează organizaţiile europene de standardizare CENCENELEC şi ETSI, iar la nivel internaţional organizaţiile internaţionale de standardizare ISO şi IEC.

D E S C O P E R A  TOP PAGE Grupul SRAC este liderul pietei de certificare si evaluare a conformitatii din Romania de peste 20 de ani si unul dintre organismele importante din Europa Centrala si de Est.

Initiata in 1993 de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii de unde si acronimul SRAC, si avand puternice radacini in procesele de asigurare a calitatii in domeniul energetic/nuclear, organizatia a devenit repede unul din pilonii infrastructurii calitatii din Romania.

D E S C O P E R A  TOP PAGE


Organism de certificare al sistemelor de management / Obtine o certificare ISO pentru compania ta. Contacteaza-ne pentru mai multe informatii sau daca iti doresti o oferta personalizata.

D E S C O P E R A  TOP PAGE


curtea de arbitraj ilfov din bucuresti

Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a Judetului Ilfov cu sediul in Bucuresti, denumită „Curtea de arbitraj comercial Ilfov din București”, este o instituţie permanentă de arbitraj, fără personalitate juridică, independentă în exercitarea atribuţiilor ce îi revin, organizată şi funcţionând în conformitate cu Legea camerelor de comerţ din România nr. 335/2007, cu modificările şi completările ulterioare, şi în conformitate cu propriul regulament.
În îndeplinirea funcțiunii sale, Curtea de arbitraj comercial Ilfov din București organizează şi administrează soluţionarea litigiilor interne şi internaţionale prin arbitraj instituţionalizat, în condiţiile stabilite de propriul Regulament, de Regulile de arbitraj ale Curţii, de dispoziţiile Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, republicată, cu modificările ulterioare, de legile speciale în domeniu şi de convenţiile internaţionale la care România este parte, și asigură totodată părţilor, la cerere, și  organizarea arbitrajului ad-hoc.

D E S C O P E R A  TOP PAGE


II. Media / publicatii online


CANAL 33 – Televiziunea care te inspira

Televiziune independentă dedicată dezvoltării personale în toate aspectele vieții-profesional, relațional și spiritual, facilitând accesul la cunoaștere autentică într-o formă dinamică, modernă. Grila de programe conține informație de business, carieră, bani, investiții, life-style, relații, spiritualitate și cultură. Echipa Canal 33 aduce în atenția telespectatorilor invitați de valoare, care au ceva de împărtășit despre felul în care au reușit în viață și în carieră.
Canal 33 este fondat de Alexandru Raducanu, cel care a fondat si publicatiile de afaceri The Marketer si Business Woman. Echipa de realizatori este compusă din profesioniști recunoscuți în diverse sectoare de business sau de activitate, și care au o vastă experiență comunicațională în spate – unii având și experiență de televiziune, alții făcând acum primul pas către acest canal de comunicare. Întreaga echipă, fie ei realizatori de emisiuni, colegi din spatele camerelor sau colaboratori, se străduiesc să vă aducă zi de zi informație de calitate, fără compromisuri.
Împreună cu toți cei ce ne urmăresc emisiunile noastre pe site, YouTube sau pe cablu, suntem deja o comunitate de români de pretutindeni ce împărtășim aceleași valori – adevăr, demnitate, responsabilitate,  compasiune, echilibru, profesionalism, solidaritate, construcție, și avem același ideal: descoperirea și împlinirea potențialului nostru la nivel individual și colectiv.

D E S C O P E R A  TOP PAGE


bucuresti tv

Bucuresti TV este o televiziune regională generalistă, în grila de programe se regăsesc emisiuni de actualitate, politică, administrație, economic, social, învățământ, sănătate, cultură, sport, turism și divertisment.
BUCUREȘTI TV  este o platformă destinată comunității, fiind un vector de comunicare  între  autorități și locuitori dar  și un mijloc de promovare pentru valorile locale.

 

D E S C O P E R A  TOP PAGE


 

marketing

 

C O N T A C T    COLABORATORI