A.I. – Aplicații, oportunități și controverse

210,00 lei

Evenimentul, de tipul business breakfast, se desfășoară pe două secțiuni:
– Experience sharing meeting;
– Business networking;

28 în stoc

Categorie: Etichetă:

Descriere

„The Right Business Choice” este un proiect de comunicare de business care se compune dintr-o serie de evenimente „360 professional business breakfast events” și o serie de emisiuni video „The Right Business Choice” difuzate online pe paginile social media Revista Patronatului Român – streming simultan pe Facebook, Linkedin, Youtube și preluate în secțiunea video din revista online revistapatronatuluiroman.ro.

Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1ftsk4fRswNV9XbE6b4Q96UY

Ne propunem astfel crearea unei comunități de business dinamice, care să împărtășească din experiența antreprenorială și expertiza profesională.

După  „Finanțarea Societăților Comerciale”, „Trend-uri în piața muncii – provocări și soluții”, „cumperi, vinzi, închiriezi proprietăți imobiliare”, organizatorii: Aura Icodin, fondator A_BEST și Revista Patronatului Român propun pentru evenimentul din 20 septembrie 2023, 9:30 – 11:30, București, Suter Palace, Aleea Suter 23-25 tema: „A.I. Aplicații, oportunități și controverse”.

Partener: Consiliul Patronatelor ESG din România.
Parteneri media: Revista Cariere, Club Antreprenor, Business Voice.
Eveniment partener: „Romania esti TU!”

Evenimentul care își propune să aducă în fața audienței și a mediului de afaceri în general, un tablou al tendințelor cu impact în utilizarea tehnologiei A.I., dar și aspecte privind reglementarea și necesitatea de reglementare a domeniului, temele principale din dezbaterile privind potențialul de risc în dezvoltarea și utilizarea aplicațiilor A.I.

link eveniment: https://revistapatronatuluiroman.ro/a-i-aplicatii-oportunitati-si-controverse/