B2B Meetings Marathon & Networking Drink, Iași, 13 septembrie

350,00 lei

Bilet pentru participarea la B2B Meetings Marathon & Networking Drink, eveniment de business networking organizat la Primăria Iași în data de 13 septembrie, începând cu ora 16:30

29 în stoc

Categorie: Etichetă:

Descriere

B2B Meetings Marathon & Networking Drink, eveniment de business networking organizat la Primăria Iași în data de 13 septembrie, începând cu ora 16:30, este un eveniment în cadrul „Iași Belgian Business Days” organizat de Camera de Comerț Belgia-Luxemburg-Romania-Moldova (BEROCC), împreună cu Consiliul Patronatelor ESG din România, Organizația Femeilor Antreprenor UGIR și Primăria Iași ce va avea loc în perioada 13-14 septembrie 2023.

 

Pentru mulți antreprenori și profesioniști în afaceri, găsirea conexiunilor potrivite și stabilirea de parteneriate fructuoase poate fi o sarcină descurajantă. Aici intervine Iași Belgian Business Days, eliminând provocările care însoțesc adesea astfel de eforturi. Reunind lideri din industrie, companii inovatoare și persoane ambițioase sub un singur acoperiș, acest eveniment acționează ca un catalizator pentru colaborare și creștere. Principalul beneficiu al participării la Iași Belgian Business Days este oportunitatea de a vă extinde semnificativ rețeaua profesională.

B2B Meetings Marathon oferă o platformă pentru discuții și negocieri direcționate, încurajând colaborările care pot stimula inovarea și creșterea, fiind urmat de Networking Drink – un mediu relaxat, dar productiv, care încurajează conexiuni semnificative și solidifică relațiile existente.

Fiind conceput pentru a crea contacte de business, evenimentul este deschis de o serie de prezentări a facilitaților pentru dezvoltarea afacerilor, susținute de oficialități ale administrației publice locale din regiune, conducerea BEROCC și a patronatului CPESGR, reprezentanți ai Organizației Femeilor UGIR.

În cadrul evenimentului vor avea loc și prezentări ale unor companii și profesioniști de afaceri care susțin organizarea manifestărilor din cadrul „Iași Belgian Business Days”.

Partenerii evenimentului: Digital Innovation Zone, Mees Chocolates, Capra Noastră, belfoods Parteneri media: Business Voice, Revista Patronatului Român, Revista Cariere, Club Antreprenor.
Partener principal: ELI PARKS.

Mai multe detalii despre eveniment: https://revistapatronatuluiroman.ro/iasi-belgian-business-days-portal-de-sustinere-a-afacerilor/