Bilet participare „Future Trends. Din pasiune pentru sustenabilitate”

200,00 lei

Bilet de participare la evenimentul „Future Trends. Din pasiune pentru sustenabilitate” organizat in data

14 februarie 2023, 9:30 – 11:30, la SPACES, Campus 6.1 Building, Blv. Iuliu Maniu 6.

34 în stoc

Categorie: Etichetă:

Descriere

Seria de evenimente „360 professional business breakfast events” a apartut ca o dezvoltare a conceptului „The Right Business Choice” – serie de emisiuni video difuzate online, care a ajuns la ediția cu numărul 28.

Ne propunem astfel dezvoltarea unui proiect de comunicare amplu, crearea unei comunități de business dinamice, care să împărtășească în continuare din experiența sa antreprenorială și expertiza sa profesională.

Organizatorii: Aura Icodin, fondator A_BEST și Revista Patronatului Român, în continuarea seriei de evenimente realizate în anul 2023: „Finanțarea Societăților Comerciale”, „cumperi, vinzi, închiriezi proprietăți imobiliare”, „Trend-uri în piața muncii – provocări și soluții”, „AI – Aplicații, oportunități și controverse” propun pentru debutul anului 2024 evenimentul cu tema „Future Trends. Din pasiune pentru sustenabilitate”, care va avea loc pe data de 14 februarie 2023, 9:30 – 11:30, la SPACES, Campus 6.1 Building, Blv. Iuliu Maniu 6.

Vezi playlist video: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1fsZbA5EX2olw8HuUtc9RQyf

„Future Trends. Din pasiune pentru sustenabilitate” este un eveniment de business care își propune să aducă în fața audienței și a mediului de afaceri în general, un tablou al impactului pe care sustenabilitatea îl are asupra diferitelor funcții de business, dar și oportunitățile de dezvoltare a afacerilor asociate cu implementarea principiilor ESG.

Evenimentul, de tipul business breakfast, se desfășoară pe două secțiuni:
– Experience sharing meeting;
– Business networking;

În prima parte, speakerii vor prezenta teme care vor fi în atenția atât a participanților la eveniment, cât și în atenția audienței online a Revistei Patronatului Român.

În secțiunea de business networking vom avea ocazia să dezbatem, să detaliem subiectele prezentate, dar mai ales să facem schimb de date de contact pentru a dezvolta legături și noi oportunități de afaceri.