Curs de administrare campanii publicitare pe Facebook

330,00 lei

Invata RAPID cum sa vinzi eficient pe Facebook!
» Curs Intensiv dedicat tehnicilor de vanzare prin intermediul Facebook Ads

In Romania exista peste 8 milioane de conturi de Facebook. Crezi ca exista vreo tipologie de client pe care sa nu o poti gasi acolo?

Pe Facebook poti vinde orice, oricui DACA inveti cum sa iti identifici corect clientii si cum sa le transmiti mesajul potrivit la timpul potrivit.

Categorii: , Etichetă:

Descriere

Cuprinsul cursului administrare campanii publicitare pe Facebook

Cursul este structurat in 2 parti principale:

Logica promovarii pe Facebook – care este partea teoretica a cursului. Pentru ca e bine intai sa intelegi de ce.

Facebook, ca orice alt canal de promovare, are particularitatile sale. Unul dintre cele mai importante aspecte e ca Facebook NU este un canal de business. Poate fi, dar oamenii in general intra pe facebook pentru relaxare, sa vada ce mai e nou cu prietenii, ce mai e interesant in lume sau pur si simplu sa piarda vremea.

Aceasta mentalitate NU ai cum sa o schimbi si ca atare trebuie tu sa te pliezi pe ea. Asta daca vrei campanii eficiente si cu rezultate. Asa ca in prima parte a cursului se aprofundeaza efectiv Logica Promovarii pe Facebook.

Care sunt indicatorii la care trebuie sa ne uitam, ce inseamna o campanie simpla, cand poate fi buna, cand nu e buna ce sunt si cum construim audiente si ce inseamna o campanie complexa.

Implementarea practica a campaniilor pe Facebook

In partea a 2-a a cursului prezentam aspectele practice – efectiv cum se implementeaza o campanie complexa de promovare prin Facebook si cum se masoara eficienta ei.

Totodata prezentam si aspectele practice de creare a audientelor potrivite pentru o campanie complexa. Plus cateva studii de caz – campanii efective de promovare implementate la SEOmark.ro. Adica va aratam cum am setat noi campaniile noastre.

Trainerul cursului de Administrare Campanii Publicitare pe Facebook

Cine prezinta – Trainer

Cursul va fi sustinut de Radu Ciofu, speaker, trainer si lector cu experienta.

Radu este unul dintre fondatorii SEOmark.ro, are o experienta de peste 5 ani in domeniul publicitatii online si de peste 10 ani in training si prezentari educationale. In ultimii 3 ani s-a dedicat exclusiv SEO, Adwords, Facebook si marketing-ului online. Conex, este si realizator TV pe aceasta nisa si speaker in cadrul diferitelor evenimente de profil.