Curs Workshop Sistem de management performant conform standard ISO 9001, Online, 19-20.10.2020

670,00 lei

Organizat ca o succesiune de workshop-uri, cursul are un puternic caracter interactiv, facilitand schimbul de experienta intre participanti.
Un obiectiv este ca participantii sa lucreze efectiv diverse aspecte in legatura cu proiectarea si implementarea unui Sistem de management performant conform ISO 9001 in propria organizatie.

15 în stoc

Categorie: Etichete: ,

Descriere

Locatia: Bucuresti,
Organizator: IULIAN SMALL & SMART BUSINESS SRL

Cursul are o proporție de 75% aplicații practice.
Organizat ca o succesiune de workshop-uri, cursul are un puternic caracter interactiv.
Un obiectiv este ca participantii sa lucreze efectiv diverse aspecte in legatura cu proiectarea si implementarea unui Sistem de management performant conform ISO 9001 in propria organizatie.
iso 9001Exercitii practice.
Studii de caz.
Schimb de experienta.
Surse de informatii. Resurse.

PARTICIPANȚI

Destinat antreprenorilor, directorilor si managerilor din companiile IMM care doresc sa proiecteze si sa implementeze un Sistem de management in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001 / 2015, cursul ofera o succesiune de notiuni si concepte necesare pentru acesta aplicatie si oportunitatea de a lucra practic pe diverse aspecte de interes, beneficiind de un feedback rapid si sansa unor interesante schimburi de experienta.

Familiarizarea cu notiunile si principiile standardului ISO 9001, exersarea procesului de proiectare si implementare, este de un real ajutor pentru intelegerea concreta a beneficiilor, avantajelor pe care le obtii prin implementarea unui SMC conform ISO, iti arata cum un SMC contribuie eficient la realizarea obiectivelor firmei, la imbunatatirea si dezvoltarea relatiilor cu clientii, la imbunatatirea proceselor si creasterea eficientei.

Workshop-ul se va organiza pentru maxim 15 participanți și minim 5 participanți.

OPORTUNITĂȚI BUSINESS

În activitatea de promovare a acestui Training și în activitățile de marketing direct vom căuta cu stăruința să formăm grupe din reprezentanții unor domenii cât mai diverse, astfel incat participarea la curs sa ofere sansa unui schimb de experienta cat mai util si, de ce nu, a realizarii unor contacte de afaceri.      top page

consultanta iso

 

PREZENTAREA CURSULUI

Cursul prezinta o serie de notiuni si concepte necesare pentru proiectarea si implementarea ISO 9001, urmat de exercitii practice pe cele mai importante aspecte. Avand un caracter interactiv, sesiunile de lucru individual sunt legate de feedback din partea Trainerului si de prezentarea catorva lucrari urmata de comentariile si observatiile celorlalti participanti.

Pentru intelegerea contextului, fiecare participant este rugat sa faca o foarte scurta prezentare personala si a organizatiei pentru care aplica.
Optional, participantii se pot grupa pentru a lucra impreuna pe un studiu de caz.
La acest curs, trainer-ul are pune accentul pe rolul de facilitator / moderator.
Inclus in categoria de educatie non-formala, cursul pune accentul pe exercitii, prezentari si schimb de experiente.

AGENDA CURSULUI

Ziua 1: sambata 19.10.2020
Interval orar: 10:00 – 17:30

Program sesiuni:

 • Notiuni de vocabular si concepte ISO 9001;
 • Orientarea organizatiei catre client;
 • Prinipiile ISO 9001 – Avantajele aplicarii ISO 9001;
 • Abordarea procesuala PDCA;
 • Intelegerea organizatiei si a contextului in care activeaza; Analiza SWOT;

Ziua 2: duminica 20.10.2020
Interval orar: 10:00 – 16:30

Program sesiuni:

 • Abordarea procesuala; Bucla de feedback;
 • Leadership;
 • Panificare, Operare, Evaluarea performantei:
 • Resurse;Competenta;Constientizare;Comunicare;Informatii documentate;
 • Operarea;
 • Ce ar mai fi de spus?
 • Beneficiile inregistrate de o firma dupa implementarea SMC cf ISO 9001.      top page

consultanta ISO

DESPRE TRAINER

iso 9001Victor Voevodschi

Pregatire profesionala:
Institutul Politehnic Bucuresti, Facultatea de Electrotehnica, 1983
Managementul calitatii orientat catre procese, 1996, Qualicon – Austria
Manager Sistem Calitate, 1996, Asociatia Romana pentru Calitate
Curs de formare auditori ISO 9000, 1997, Quasi International – Franta
Aplicarea Intrumentelor calitatii, 1998, Quality Assurance Services
Auditor Sisteme de management de mediu, 1999, ICIM(Instituto di Certificatione Industriale per la Meccanica) – Italia
Managementul calitatii totale, 2000, CESMECA(Centre d’Etudes Superieure sur l’enseignement de la mecanique) si SRAC
Evaluator candidat conform modelului de excelenta EFQM (European Foundation for Quality Management), 2000, OVQ(Osterreichishe Vereinigung fur Qualitatssicherung) recunoscut EFQM
Curs de auditori externi pentru sisteme de management calitate, conform ISO 9001, 2001, Lloyd’s Register Quality Assurance/Acreditare IATCA
Certificat de recunoastere ca Auditor Sef SRAC – Sisteme de management de mediu, 2002
Certificat de recunoastere ca Auditor Sef SRAC – Sisteme de management calitate, 2002
Auditor Sef al Registrului International al Auditorilor, (United Kingdom), 2005, IRCA (International Register of Certificated Auditors)
Auditor in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca, 2006, Universitatea din Petrosani/Ministerul Educatiei si Cercetarii
Auditor de Responsabilitate Sociala, conform SA 8000, 2009, CISE/Acreditated by SAAS – Social Accountability Accreditation Services – Italia
Cadru Tehnic cu atributii in domeniul PSI/Certificat 0152711, Expert in securitatea si sanatatea in munca/Certificat 0152932,2011, ATVA Pitesti/Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse/Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului
Auditor intern OMFP 946/2005, 2013, Expert Aktiv Grup      top page


Studii de caz si exercitii prezentate si discutii, schimburi de experienta moderate de Cezar Iulian Armasu


TESTIMONIALE


„Ma bucur ca am avut oportunitatea de a participa la acest workshop! Ideea de desfășurare a cursului intr-un mod cat mai liber a fost excelenta, in acest fel am acumulat informații nu doar de la profesori, dar si de la colegi. Consider ca datorita abilitaților de prezentare a tutorilor, formatul cursului si a materialelor utilizate, acest curs a reușit  sa fie o experiența deosebita. Fiind studenta pe profilul Administrarea Afacerilor am conturat si îmbogățit informațiile de baza pe care le aveam legate de Managementul calității.”

Andrada Maria Filip


„Participarea la curs a fost o experiența foarte plăcută . Am simțit ca sunt lângă  oameni  alături de care pot greși și  in același timp , ma pot ajuta sa îmi dezvolt abilitatile , sa privesc lucrurile și din alta perspectiva și sa îmi îmbogățesc cunoștințele.
Fiind studenta in an terminal la Facultatea de Administrare a Afacerilor , cursul m-a ajutat sa îmi pun la punct noțiunile învățate pe parcursul facultății , studiind încă din anii trecuți materii cum ar fi : management general , management strategic , managementul imm-urilor.
Consider ca Modul de prezentare a ideilor  a transformat workshopul dintr-un curs de managementul calității intr-o dezbatere , unde părerea și ideile fiecăruia erau împărtășite și discutate .
In încheiere participarea la un astfel de curs este o oportunitate atât pentru tinerii studenți cât și pentru manageri pentru a aduce un plus de valoare fie viitoarei afaceri , fie celei curente . Va mulțumesc !”
Andreia Grigore


top page