Iasi Belgian Business Days – 14 septembrie, Ziua 2

450,00 lei

Bilet pentru partiviparea la activitatile din ziua 2 – 14 septembrie a evenimentului „Iași Belgian Business Days”

29 în stoc

Categorie:

Descriere

Căutați să vă extindeți orizonturile afacerii și să creați noi conexiuni? Vă invităm la evenimentul „Iași Belgian Business Days” organizat de Camera de Comert Belgia-Luxemburg-Romania-Moldova (BEROCC), împreună cu Consiliul Patronatelor ESG din România, Organizația Femeilor Antreprenor UGIR și Primăria Iași în perioada 13-14 septembrie 2023.

Cu o agendă cuprinzătoare care include vizite la companii locale, un maraton de întâlniri B2B Meetings Marathon și un Networking Drink, acest eveniment se dorește a fi cheia pentru a debloca noi oportunități și pentru a prospera în peisajul afacerilor în continuă evoluție.

Caracteristici cheie ale evenimentului:
– Vizite la companii locale: obțineți perspective unice ale industriei prin vizite exclusive (Insights & Inspiration)
– B2B Meetings Marathon: Conectați-vă cu potențiali parteneri și clienți pentru a explora oportunități de afaceri (Targeted Networking)
– Networking Drink: Construiți relații de durată într-un cadru casual, dar profesional (Building Connections).

Prin participarea la eveniment, veți beneficia de experiențe noi și vă veți obține contacte, cunoștințe și resurse neprețuite care vă pot propulsa afacerea. Nu ratați această șansă extraordinară de a avea un impact de durată în lumea afacerilor.

Partenerii evenimentului: Digital Innovation Zone, Mees Chocolates, Capra Noastră, belfoods Parteneri media: Business Voice, Revista Patronatului Român, Revista Cariere, Club Antreprenor.
Partener principal: ELI PARKS.

AGENDA ACTIVITĂȚILOR

ZIUA 2: 14 septembrie: vizite la companii locale
– 
BMT,
– Capra Noastra (cu pranz & degustare la locatia lor),
– Misavan

Mai multe detalii despre eveniment: https://revistapatronatuluiroman.ro/iasi-belgian-business-days-portal-de-sustinere-a-afacerilor/