Moment muzical pentru decorarea evenimentelor de business – Anca Roxana Constantin

2.100,00 lei

Dă culoare evenimentului tău corporate!
Adaugă eleganță și stil.

3 în stoc

Categorie: Etichetă:

Descriere

Durata: 20 minute
Artist: Anca Roxana Constantin
Voce: Live
Acompaniament: negativ inregistrat

Dupa achitarea produsului, clientul va fi contactat pentru stabilirea de comun acord a datei evenimentului la care va avea loc momentul artistic.
Evenimentul nu poate fi programat la un interval mai scurt de 10 zile de la data platii.

Vezi video exemplu moment muzical:

muzica eveniment business

Anca Roxana Constantin este cunoscuta ascultatorilor de radio FM, a fost producator si prezentator la mai multe posturi de radio : RFI Romania, Radio Romantic, Romania Tineret.
A prezentat și realizat mai mulți ani emisiuni de televiziune și s-a alăturat apoi, echipei de producători muzicali de la A&A Records-Warner Music Licencee.

Este actriță și a cântat ca backing vocal pe câteva dintre albumele lui Alexandru Andrieș, care i-a compus și câteva piese. A fost distribuită în mai multe spectacole de teatru: ”Lear”, regia Andrei Șerban (Teatrul Bulandra), ”Fericirea e marcă înregistrată”-regia Cătălin Naum(Teatrul Podul), ”Vecinii noștri de pat”, regia Alexandru Tocilescu.(Teatrul de Comedie).

Cel mai recent succes al Ancăi a fost spectacolul music-hall de la Teatrul ”L.S.Bulandra”, ”Ospațul de piatră”, regia Ana Ioana Macaria, unde a jucat un rol principal și muzical, interpretând câteva piese din discografia Marlene Dietrich.
Mai multe despre Anca: https://sah-corporate.ro/anca-roxana-constantin-van-der-zee-un-om-de-succes/


Acest produs se adreseaza in mod exclusiv persoanelor juridice.
Comenzile primite pentru acest produs pot fi refuzate pe criterii subiective legate de grafica, domeniul de activitate, produsele si serviciile promovate ori alte criterii.


promovare online:

promovare online