Taxa de participare Campionat de Șah Corporate pe Echipe. București, 8-10 noiembrie 2019

3.840,00 lei

CSCPE PALLAS ATHENA este un eveniment de business la care cunoști oameni noi, faci schimb de experiență, te întâlnești cu noi oportunități, intri în comunitatea pasionaților de șah, experimentezi practicând concepte și idei: strategie, tactică, planificare, previziune, competiție, fairplay, creativitate, atenție, concentrare, calcul șanse, risc, oportunități.

5 în stoc

Categorie:

Descriere

Organizatori:


campionat sahcampionat sahcezariulian.ro – blog teme business „Inspiratie Pentru Afaceri”;
Servicii pentru afaceri;
Marketing B2B.


campionat sahMariana Ionita – Organizator International FIDE;
Organizator FISCA – cel mai mare si mai important turneu international de sah pentru copii si tineri din Romania organizat privat;
Director Clubul Central De Sah Bucuresti  


Academia de Șah Hannibal (ASH) reprezintă o inițiativă bivalentă, educațională și sportivă, prin care jocul de șah este utilizat deopotrivă ca instrument pentru dezvoltare cognitivă și sport.
Fondator: Christiansen Sava – Maestru al Șahului, antrenor FIDE și Instructor Școlar FIDE, fiind licențiat de către Federația Mondială de Șah din 2016


Descriere:
<PALLAS ATHENA> Campionat de Sah Corporate pe Echipe este o competitie sportiva sahista pentru echipe reprezentand organizatii, persoane juridice inregistrate in Romania:

  • Companii și actori din mediul business – camere de comerț, organizații patronale, asociații profesionale și de auto reglementare, organisme de certificare, HUB-uri și Incubatoare de afaceri, șamd;
  • Cluburi ale pasionaților de șah;
  • Instituții de învățământ;
  • Instituții de stat;
  • Asociații nonprofit;
  • Alte persoane juridice

Nota: Platitorul stabileste care este organizatia inscrisa in concurs, numele echipei si componenta de jucatori a echipei inscrise in concurs.
Pretul de 3.840 lei este pentru inscrierea in concurs a unei echipe.
O organizatie poate sa inscrie in concurs maximum doua echipe.
In acest caz pretul este de 3.840 x 2 = 7.680 lei la care se acorda discount 20 % – pret final 6.144 lei.
Pentru plata cu cardul din magazin online pentru acesta situatie solicitati sa primiti cod promotional reducere 20%.


Participanti:
Pentru a lua parte la jocurile acestui eveniment, o echipa trebuie sa fie alcatuita din trei jucatori si o rezerva.

Unul dintre jucatori este desemnat Capitan de echipa – reprezinta echipa in raporturile cu Organizatorii, Arbitrii, celelalte echipe.
Echipa este inregistrata in concurs de cetre o organizatie, o persoana juridica care stabileste si numele Echipei:

  • numele echipei poate sa fie numele organizatiei ori alta denumire (de exemplu Echipa de Sah a „Oraganizatia”, Clubul de Sah „Organizatia” sau orice alta optiune)

Pot fi jucatori in Echipa organizatiei care efectueaza inregistrarea in concurs orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani, indiferent de raporturile in care acesta se afla cu organizatia.
Jucatorii pot fi angajati sau colaboratori, parteneri de afaceri, distribuitori, clienti, furnizori, parti interesate si beneficiari ai institutiilor si ONG-urilor samd ori persoane fizice care nu au nici un fel de colaborare anterioara cu organizatia.

Este relevant ca persoana fizica desemnata jucator in echipa sa accepte sa concureze in numele organizatiei care face inregistrarea.


R E G U L A M E N T    C O M P E T I T I E

Share: