Comunicat de presă Confederația Patronatul Român

Motto: “Întreprinderea de afaceri are două – și doar două – funcții de bază: marketing și inovare. Marketingul și inovația produc rezultare; toate celelalte sunt costuri.” – Peter Drucker

COMUNICAT DE PRESA

Confederația Patronatul Român pregatește Ediția a II-a a Conferintei “Dezvoltare și inovație în afaceri”, ce se va desfășura online, fiind programată pentru data de 26.11.2020.

Pentru următoarele ediții din seria de conferințe au fost luate în considerare următoarele teme:

CONFEDERAȚIA PATRONATUL ROMÂN
programul “Prioritate acordată antreprenorilor și mediului de afaceri romanesc” – avantajele de a fi membru, informații relevante despre programe, finanțări, afaceri; contacte noi de afaceri și schimburi de experiență; propuneri legislative pentru sprijinirea mediului de afaceri;
Bursa de comerț – QBursa – instrument concret de dezvoltare a afacerilor, de creștere a vânzărilor, de a realiza achiziții în condiții mai bune, de găsi noi parteneri de afaceri, noi oportunități de servicii conexe.
CASH is King – managementul cash-flowlui în perioada de criză, finanțări nerambursabile – programe de finanțare de actualitate – exemple concrete, accesarea produselor specifice bancare pentru managementul trezoreriei
Business skills – Atitudinea contează!; inovație și creativitate în afaceri; analiza SWOT

Confederația Patronatul Român este o organizație apolitica, dar nu este indiferentă față de politicile publice economice și sociale cu impact în mediul de afaceri.

Mai mult, organizația noastră patronală se implică activ în identificarea nevoilor reale ale mediului de afaceri, așa cum evoluează acestea influențate de contextul general și în reprezentarea intereselor legitime ale mediului de afaceri, contribuind astfel la mecanismul decizional cu impact în economie.

Conferința Confederației Patronatul Român “Dezvoltare și inovație în afaceri”, organizată în parteneriat cu Bursa de comerț – QBursa, s-a dovedit un instrument util pentru dezbaterea și identificarea soluțiilor optime la provocările cu care se confruntă antreprenorii și mediul de afaceri.

Conferința Confederației Patronatul Român Ediția I, 22 octombrie 2020 s-a încheiat cu succes.

La evenimentul ce a avut loc în data 22 octombrie s-au înscris 37 de persoane reprezentând firme și organizații, dintre care menționam: Membri și Filiale teritoriale CPR: Filiala Județeană Arad-Ing. Ioan Marin CRIȘAN, Filiala Bihor-Dr Florin Lele, Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituționalizat – Rodica Vlaicu, Uniunea Natională a Patronatului Român-Ing. Ioan Lucian-Președinte, Libra Internet Bank – Andrei Gavriliță, Insight Consult – Robert Boran, Romanian American Business Council – Președinte Ștefan Minovici, Patronatul Proprietarilor de Clădiri din România – Ioan Bejan, Compania Mr. Exclusivitate – Florina Cristescu, Confederația Natională Sindicală Cartel Alfa – Bogdan Hossu, Training Explore – Vali Ciocioi, SEOMARK – Radu Ciofu, Grand Hotel Continental – Adina Ioniță.

În finalul dezbaterilor participanții au apreciat oportunitatea și utilitatea evenimentului și au propus și stabilit că acesta conferința să aibă loc cu frecvență lunară.

Rezumatul conferinței online poate fi vizionat în acest LINK

Evenimentul este deschis tuturor afacerilor, entitătilor și organizațiilor – indiferent de mărimea lor.
Pentru  detalii și înscrieri: https://revistapatronatuluiroman.ro/dezvoltare-si-inovatie-in-afaceri-conferinta-online-a-confederatiei-patronatul-roman-editia-a-ii-a/

Inspirație, perseverență, implicare și succes în afaceri tuturor!

Președinte,
Gheorghe Naghiu