Motto: “Întreprinderea de afaceri are două – și doar două – funcții de bază: marketing și inovare. Marketingul și inovația produc rezultare; toate celelalte sunt costuri.” – Peter Drucker

COMUNICAT DE PRESĂ

Confederația Patronatul Român și Revista Patronatului Român anunță evenimentul festiv „Conferința CPR 2020” cu următoarea agendă:

1. Lansarea Revistei Patronatului Român;
2. Lansarea publică a Proiectului „Patronatul Român Redivivus – Participare la Resetarea și Relansarea României;
3. Conferința online „Dezvoltare și inovație în afaceri” – Ediția a III-a.

La evenimentul ce va avea loc joi, 17 decembrie 2020, ora 16:00 la Grand Hotel Continental – București, Calea Victoriei nr 56 și online, pe ZOOM – sesiune transmisă live online pe social media, sunt înregistrați  11 Speakeri și un număr de peste 45 invitați speciali și participanți – numărul acestora fiind în continuă creștere.

Invităm Antreprenorii și Managarii din mediul de afaceri românesc să se alăture evenimentului nostru și proiectelor pe care le avem în derulare – soluții concrete pentru dezvoltarea afacerilor și depășirea dificultăților generate de actuala criză medicală și economică.

Evenimentul vă va prilejui o întâlnire cu Cvartetul Anima și cu tablourile artistului Mariya Yugina, Maestru Internațional de Șah.

Detalii: https://revistapatronatuluiroman.ro/patronatul-roman-redivivus/

Inspirație, perseverentă, implicare și succes în afaceri tuturor!
Președinte,
Gheorghe Naghiu