Comunicat de presă – Institutul Arbitral Român

arbitraj comercialInstitutul Arbitral Român deschide Centrul de Resurse pentru Afaceri și Management

În actualul context de criză și provocări majore, atât sociale cât și economice, numit de Fondul Monetar Internațional “Marea Închidere”, Institutul Arbitral Român a decis să deschidă o nouă linie de activităti – numită “Centrul de Resurse pentru Afaceri și Management”, ca o formă de implicare și ajutor pentru:

  •  mediul de afaceri
  •  antreprenori și manageri.

Institutul Arbitral Român a fost înființat ca un centru de excelentă în cercetarea, formarea și practica în domeniul arbitrajului comercial, având ca misiune exprimarea dincolo de câmpul arbitrajului, către punctele de intersecție cu alte câmpuri socio-economice.

tehnici creative marketing

Umor: Tehnici creative de marketing

Debutul activităților Centrului de Resurse pentru Afaceri și Management a avut loc în data de 28.04.2020 cu webinarul “Ghid de navigare în afaceri între Marea Închidere și Marea Deschidere” în cadrul căruia au fost invitați să susțină prezentări:

Dl. Ovidiu Dimbean – Creta – Rector Asebuss – “Marea Deschidere”

Dr. Beatrice-Florentina Onica-Jarka, FCIArb, Vicepreședinte Institutul Arbitral Român, Vicepreședinte Curtea De Arbitraj Comercial Ilfov din București- CAIB – BIAC -“Top 3 teme juridice de actualitate”

Dl Av Alin Pop – Președintele Institutului Arbitral Român și Președintele Curții De Arbitraj Comercial Ilfov din București-CAIB – BIAC – “Arbitrajul comercial”

Pentru susținerea sustenabilă a redebutului economiei, Institutul organizează webinarii în datele de 05.05.2020 și 14.05.2020, urmate de alte activităti de interes pentru mediul de afaceri.

În acesta etapă organizăm selecția colaboratorilor cu care vom proiecta și implementa cursuri pe tema: finanțe-contabilitate, taxe și impozite, accesarea fondurilor nerambursabile, managementul financiar, marketing.

Pentru înscrierea la webinar accesați formularul din postarea

Institutul Arbitral Roman, 30.04.2020creativitate in afaceriÎn contextul crizei sanitare și economice este evident că lumea se schimbă în mod dramatic.
Inclusiv mediul de afaceri. Fiecare business în parte trece acum, vrând-nevrând, printr-o schimbare de paradigmă.
Capacitatea creativă a antreprenorilor și managerilor, viteza în schimbare, este în prim plan.

Spiritul de creativitate a fost asociat dintotdeauna cu spiritul antreprenorial. Și capacitatea se a asuma riscuri. Și perseverența. Și intuiția.

Cât de importantă este creativitatea acum în afaceri?
Poate face diferența între câstigatorii și pierzătorii lumii de mâine?
Nu știu. Dar pare că cine reușește să se adapteze mai repede noilor realități va lua un avans decisiv față de concurență.

Restartul este aproape. Tu cum te pregătești? Citeste intreg articolul