Un concurs de public speaking intr-o perioada marcata dramatic de restrictii? In contextul in care mediul de business si intreaga societate este preocupata peste masura in a identifica cai si mijloace pentru depasirea unei crize fara precedent, numita de Fondul Monetar International – „Marea Inchidere”, provocata de o criza medicala ce a cuprins intreaga planeta?

Este o idee la care putini s-ar fi gandit.
In timp ce majoritatea managerilor din mediul de afaceri cauta solutii pentru adaptarea la reducerea dramatica a volumului de activitate, din repertoriul „clasic” ori cu un grad mare de inovare, iata ca a aparut o initiativa care priveste cu incredere spre viitor, spre dezvoltare: Campionatul National de Discursuri Online.

Reunind 144 concurenti din 120 companii, printre care se numara UiPath, DELL, Rompetrol, Endava, NN Asigurari de viata, British American Tobacco, Bitdefender, Rewe Romania, Metropolitan Life Romania, Campionatul National de Discutsuri Online a debutat cu prima etapa marti, noua iunie si se va incheia in data de 14 iulie. [1]

Organizat sub deviza „Dreaming of a better world together”, evenimentul are o frumoasa poveste si include, in interiorul sau, in exercitiile de public speaking ale concurentilor – ce se desfasoara live online – o intreaga serie de povesti din business, de „brand storytelling”, indiferent ca ne referim la brand de business ori la banding personal.

Abilitatile de public speaking, ce presupun capacitatea de comunicare clara si concisa, organizarea și structurarea a informației, utilizarea adecvata a limbajului nonverbal, sunt observate si cautate cu insistenta in procesele de recrutare, mai cu seama atunci cand este vorba de pozitii in management, consultanta, marketing, vanzari.

Participant la campionatul de public speaking, Cristian Dan Ionescu, consultant, maestru de sah si antrenor, a sustinut live un discurs in care si-a etalat cu succes abilitatile de comunicare exersate intens intr-o cariera de succes intr-una dintre cele mai importante companii de asigurari de viata din Romania, in care a retrait la propriu o poveste frumoasa din viata sa de antrenor al echipei nationale de sah. (vezi postarea facebook).

Performanta echipei din care face parte in acest concurs inedit de public speaking online live ii ofera lui Cristian oportunitatea de a performa din nou in etapa semifinala, ce va fi transmisa live pe pagina SPEAKINGS pe 7 și 8 iulie,  18:18.
Recomand cu incredere vizionarea semifinalei in care, daca apreciati, puteti susține, vota pe Cristian Dan Ionescu si, in acelasi timp, sa va luati doza zilnică de inspirație pentru următoarea zi.


[1] Sursa: https://speakings.ro/primul-campionat-national-de-discursuri-online/


Cristian Dan Ionescu

Am absolvit Facultatea TCM din Politehnica Bucuresti in 1982.
Dupa 2 ani de inginerie m-am dedicat pasiunii mele, SAH-ul devenind jucator si apoi antrenor profesionist. Detin titlul de Maestru FIDE si Antrenor emerit.
In 2005 am creeat brandul Luand care include o companie de marketing ce functioneaza si acum cu succes. In 2011 am fost recompensat cu un mini MBA gratuit de catre o oraganizatie non-guvernamentala pentru ca nu am intrat in faliment dupa criza din 2009 .
Ma pasioneaza creearea de noi relatii, public speaking-ul, dezvoltarea personala si evident sahul.
La 47 de ani m-am auto-recrutat in asigurari la ING, actualmente NN Asigurari de viata si pensii unde sunt VIP Consultant, cea mai inalta treapta de cariera din companie.
In prezent sunt dedicat activitatii de consultanta in domeniul asigurarilor si extinderii companiei de marketing.


promovare online: