Aviația civilă – o abordare creativă, inovativă

Team Aviation Solution, ONG cu experiență deosebită în organizarea de conferințe și evenimente internaționale, vine astăzi cu un nou eveniment în acest context provocator, în noua normalitate – o conferință într-un format inedit pentru domeniul aviației civile, o abordare creativă ce propune implementarea unor concepte noi, inovative, cu potențial de a contribui semnificativ la evoluțiile din acest domeniu.

Este vorba despre conferința online „CYBERSECURITY AND INNOVATION-THE NEW ERA OF CIVIL AVIATION” ce se va desfășura pe parcursul a două zile 29-30 octombrie.

aviatia civila


Din prezentarea organizatorilor, am reținut:

„Timpurile marcate de incertitudine împărtășesc aceeași caracteristică comună – aceea că oamenii se strâng laolalta. Ani la rând ne-am adunat pentru a sărbători aviația civilă și a fi la curent cu evoluțiile care apar rapid și pentru a ne consolida legaturile. Anul acesta ne întâlnim într-un nou format, intrând online.
Întrucât luna octombrie este Luna europeană a securității cibernetice (ENISA și DG CONNECT), ne unim forțele cu partenerii, speakerii și participanții noștri pentru a crea un eveniment inteligent care abordează o serie de probleme din domeniul securității cibernetice și al inovării, în special în aceste perioade de incertitudine și nevoie de reformă.
După cum descrie o poveste inuit, ciclul viață-moarte-viață este o parte naturală a existenței și pentru ca ceva să renască mai puternic, mai luminos, trebuie să moară puțin mai întâi. Aviația trece printr-o criză, cu toate acestea, este o oportunitate de a se reinventa și de a reveni cu o imagine și o strategie reînnoită, adaptându-se la provocările sale nesfârșite.
Acest eveniment este o contribuție la crearea continuă a conștiinței comune a aviației.”

Parteneri:

American Institute of Aeronautics and Astronautics / https://www.aiaa.org/

Institute of Air and Space Law AEROHELP / https://aerohelp.com/en

International Business Aviation Council / https://ibac.org/

Prezentarea completa si formularul de inregistrare pot fi accesate aici:

Prezentarea evenimentului

Formular de inregistrare