Bilet participare invitati la Clubul de afaceri București -Arhitectură, urbanism și design

100,00 lei

20 în stoc

Categorie: Etichetă:

Descriere

Vă invităm să participați la Clubul de afaceri București -Arhitectură, urbanism și design, din data de 22 martie 2024 ora 09:30, inițiat de Consiliul Patronatelor ESG din România.

C.P.ESG.R. dezvoltă o rețea de afaceri dedicată sustenabilității și creșterii durabile, oferindu-vă astfel acces la noi oportunități și parteneriate valoroase.
Este o oportunitate excelentă de a întâlni alți profesioniști din domenii diverse și de a discuta idei și proiecte comune.
Creăm împreună o rețea de parteneriate, o formă colectivă de sprijin reciproc și de acces la servicii pentru afaceri și surse de finanțare.

Detalii organizatorice:

Evenimentul din data de 22 martie 2024 ora 09:30 este o întâlnire de afaceri în care C.P.ESG.R. prezintă viziunea cu privire la dezvoltarea Clubul de afaceri București -Arhitectură, urbanism și design și informații de actualitate din viața activității patronale.
Fiecare participant va avea oportunitatea de a-și prezinta pe scurt activitatea și oportunitățile de colaborare, dar și dificultățile și provocările cu care se întâlnește.
Vom audia împreună o Prezentare tematică: „Case pasive, eficiență energetică”
În final alocăm timp pentru discuții libere și networking.