Bilet de participare la „Direcții în comunicare” – 11.04.2024, un eveniment dedicat media, marketing & PR

180,00 lei

Bilet de participare la „Direcții în comunicare” – 11.04.2024, un eveniment dedicat media, marketing & PR

24 în stoc

Categorie: Etichetă:

Descriere

Consiliul Patronatelor ESG din România și-a propus să creeze cadrul organizatoric pentru facilitarea dezvoltării afacerilor și a sprijinului reciproc între membri. Organizarea de evenimente de afaceri este o preocupare constantă.

Suntem dedicați evidențierii activității și performanței antreprenorilor și a oamenilor de afaceri din România, contribuind astfel la generarea de modele de bune practici și recunoașterea contribuției afacerilor și a patronatului ca un agregat de angajatori la dezvoltarea comunităților.

„Direcții în comunicare” – 11.04.2024, este un eveniment de afaceri organizat de Clubul Media, Marketing & PR dezvoltat de Consiliul Patronatelor ESG din România, la Suter Palace Hotel (Aleea Suter 23-25, București), începând cu ora 10.00.

Evenimentul este un forum în care facem schimb de idei și experiențe, aducem împreună profesioniști și companii din domeniul media, marketing și PR alături de firme interesate de performanță în comunicarea cu piața, pentru dezvoltarea conexiunilor și business networking.

În economia colaborativă a viitorului, C.P.ESG.R. propune mediului de afaceri un model de dezvoltare de oportunități în care beneficiile comunității depășesc excluziunile specifice unei abordări strict concurențiale.

Organizat sub forma business breakfast, evenimentul propune o serie de prezentări tematice, urmată de business networking.

În prima parte, speakerii vor prezenta teme care vor fi în atenția participanților de la eveniment, cât și în atenția audienței online a Revistei Patronatului Român.

Tematici:

  • Tendințele și evoluția pieței de media pentru 2024;
  • Principalii piloni în comunicarea pe timp de criză;
  • Nevoile jurnaliștilor și comunicarea în mass-media;
  • Alte teme de interes.

Vezi playlist evenimente C.P.ESG.R.:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1fvy-a_6boWiQa72R346ptAg

Partenerii evenimentului: interactiune.ro, MARKET CAP PR, Media Concept Store.

Parteneri media: Revista CARIERE, Club Antreprenor, Revista Patronatului Roman, Business Voice, FAMOST, NORMEDIA.