Text: Autor anonim
Grafica: Madalina Vasile

arbitraj ad-hoc

 


Sunt consultant de afaceri si mi-am propus sa propus sa promovez servicii adaptate pentru intreprinderi mici si mijlocii, microintreprinderi si start-up-uri. Daca si tu poti oferi servicii specifice in acesta paradigma, contacteaza-ma sa vedem cum putem colabora!


consultant afaceriDespre consultantii de afaceri:

Un cioban păzea liniştit o mare turmă de oi care păştea cuminte pe o pajişte însorită într-o toridă zi de vară când, într-un nor de praf, opreşte lângă el un jeep BMW X6.
Şoferul, un tânăr, scoate capul şi zice:
– Dacă îţi spun câte oi ai, îmi dai una?
Oierul se uită la tânăr şi, calm, răspunde:
– Desigur.
Tânărul parchează maşină, scoate laptopul, îl conectează  prin hotspotul wi-fi portabil la iphone-ul android 2.0, deschide o aplicaţie cu Grafic Gantt, CRM, SWOT şi trimite un e-mail.
Apoi scoate o antenă satelit şi se conectează la nu ştiu ce … citeste mai departe

Ce se mai vinde prin târg? – Tehnici creative de marketing

Într-un mic orăsel sicilian, un negustor s-a hotărat să se adapteze vremurilor și să deschidă un magazin de trompete și pistoale.
Tehnici creative de marketingUn vechi prieten antreprenor, căutand și el noi oportunităti, văzand ciudata asociere, vine și intreabă:
-Ei, prietene, cum îți merge noua afacere?
-Bine, bine. Este o afacere de actualitate și de viitor. Toată lumea caută noi preocupări. Dacă vine unul azi și cumpără o trompetă, mâine vine vecinul lui și cumpără un pistol. A doua zi, antreprenorul în plină dezvoltare angajează o tânără doamnă ca vânzătoare și, la ședința de instruire în tehnici de marketing și vânzări, îi spune: … citeste mai departe


C O N T A C T  INFORMATII UTILE PENTRU AFACERI 

COLABORATORI


small & smart business